Català

La Companyia

Sota Mínims Teatre inicia la seva activitat com a companyia al gener del 2013,

després d'un any de creació.

En aquest temps companyia hem participat a la 1ª i 2ona edició del Festival

de Teatre Familiar Espaid'Art, a Salt, amb l'espectacle per nens El nen que

es pensava que la lluna era seva , l'obra per adults No és res personal, i l’obra de teatre per a joves Dugong i el poder dels desitjos.

També hem estat a l’Auditori Barradas, amb Dugong i el poder dels desitjos, i a Els Dissabtes de  conte a El Corte Inglés amb El país sense música (a Barcelona i properament a Tarragona).


Hem representat els nostres contes i obres a moltes escoles i llars d’infants, El país sense música, El nen que es pensava que la lluna era seva, Tot esperant la petita Tardor i Martina i la sopa màgica, i les obres per a joves Dugong i el poder dels desitjos i Un núvol dins d’una gàbia a l'escola Torrent de'n Melis, amb una grandíssima acollida.


Hem estat contractats pel Pla de Barris de l'Ajuntament de Premià de Dalt, amb el conte El nen que es pensava que la lluna era seva, a la Plaça de l'Ajuntament.

Hem realitzat el curs Joc i Comunicació a espais familiars com Somriure, L'Hora Lliure de gràcia, i L'Ombeliqo al Clot, amb gran èxit d'assistents.


També hem iniciat classes de teatre amb nens de 3 a 9 anys durants els Casals d'Estiu a L'Hora Lliure, i actualment portem els extra escolars de teatre i teatre musical a diferents escoles i associacions.


Hem pogut oferir els nostres contes a espais familiars com Somriure, Sant Andreu Pas a Pas, l'Hora Lliure, L'Ombeliqo, Mamagreen, Les Formiguetes Kids....així com a nombroses festes d'aniversari.


També hem fet més d’una vuitantena de contes personalitzats per a aniversaris, naixaments, casaments, aniversaris de noces, tant en format audio com vídeo, per a petits i adults.

Xavi Alvarez

www.xavialvarez.com

Fem el màxim amb els mínims

 

Nascut a Barcelona, actor, pedagog, educador social i pare. Es forma en Art Dramàtic a l’escola Nancy Tuñón i es gradua en Tècnica Meisner, sota la direcció de Javier Galitó-Cava. Complementa la seva formació amb professors com Boris Rothestein al Col.legi del teatre i amb Javier Daulte a l’obrador de la Sala Beckett, entre d'altres.

Fins fa poc a la Sala Vilella amb Rojo o Negro, obra de diferents dramaturgs entre els quals Marc Rosich, Lluisa Cunillé, Blanca Bardagil, Victoria Szpunberg...

La seva feina anterior en teatre va ser a la Sala Beckett amb Este no es un lugar adecuado para morir, d’Albert Boronat, i dirigida per Judith Pujol.


Va ser protagonista a Hamlet és mort, no hi ha força de gravetat, d’Ewald Palmetschofer, dirigida per Judith Pujol i fent temporada al Versus Teatre. Durant les temporades 2009 i 2010, amb la Companyia Zerega va co-protagonitzat Danny i Roberta juntament amb Anna Moliner, sota la direcció de David Pintó, al Versus Teatre. També ha participat a l’obra El lloc equivocat, dirigida per Jordi Duran. Va encarnar el paper de Piu a l’obra Quina vida (Boy’s life) a la Sala Muntaner i el Teatre Gaudí de Barcelona dirigida per Roger Pera.

Ha format part durant anys de La Quadra Màgica, companyia amb la que ha actuat a espectacles com Pau? i Cabaret Pedrolo, a Barcelona (LLantiol, l’Anticteatre), i fent gira per Madrid (Sala Triángulo), Portugal, Murcia i Llatino Amèrica - Brasil, Buenos Aires...)

En cinema la seva última feina ha estat de protagonista a Somos amigos, escrit i dirigit per Carlos Solano i premiat per l’ESCAC. El 2008 protagonitza el migmetratge A medio camino, de Tatiana Estrada, i el 2011 es coprotagonista a Migmetratge, de Roger Gual. Ha participat també en el curtmetratge La vida es corta, de José Corbacho i Juan Cruz, i protagonitzat diversos curtmetrartges com El Nido, de Santi Gila, A través del Cristal, escrit i dirigit per Nuria Ribugent i estrenat als Multicinemes Ocine de Girona o El secreto de la sopa, escrit i dirigit per Josecho Linares, entre d’altres.

En televisió ha participat com a personatge secundari a diverses series de televisió de TV3 com El cor de la ciutat, Polseres vermelles i KMM. Ha treballat també en publicitat.

Com a director, la seva última feina ha estat dirigir el monòleg La Balada de la Cárcel de Reading, de Oscar Wilde. Ha adaptat a teatre i dirigit la pel·lícula Familia, de Fernando León de Aranoa, dirigint als actors Anna Sabaté, Isabel Bres, Javier Galitó-Cava, Oscar Bosch, Lavinia Vila, Angel Maestre i Ramon Garrido.

També ha escrit i dirigit obres de petit format i ha fet de director d’actors a obres com Pau? o Cabaret Pedrolo, de La Quadra Màgica.

Ha participat en nombrosos simulacres amb bombers, policies i  metges, i és professor de teatre amb nens i adults des del 2006 fins a l’actualitat.


Ha treballat com a coordinador i tècnic al Punt de trobada de El Prat, a la Casa d’Acollida Gavines Residència Materno-Infantil com a educador-tutor a mares adolescents i nens sense llar i en situació de risc, portant a terme el taller d’habilitats socials per a mares.

A l’Hospital de Dia d’adolescents de la Fundació Vidal i Barraquer com a educador-tutor referent d’adolescents de 12 a 18 anys amb transtorns psicopàtics (psicosis, transtorns limit de la personalitat, transtorns de conducta...), dissenyant i impartint el taller de teatre i cos.

Al Centre de Dia d’acció Educativa “El Carmel” Caritas Diocesana de Barcelona, elaborant el projecte Marc de Centre i com a director del projecte. I al Centre Obert Juvenil Martí Codolar.

Ha impartit el curs “Intervenció socioeducativa en marginació. Disseny de les intervencions socioeducatives” a la Fundació Pere Tarrés.

Roger Pera, fent temporada al Teatre Gaudí de Barcelona i a la Sala Muntaner.

També ha participat a l’obra Demà coneixeràs en Klein, de Toni Cabré, dirigida per Ever Blanchet i representada al Teatre Gaudí de Barcelona, o Roba’m la cartera, d’Andreu Rifé, també en temporada al Teatre Gaudí de Barcelona. Ha participat en l’obra Un altre musical de Xavi Morató, amb direcció musical de Clara Peya, direcció vocal de Mariona Castillo i dirigida per Alicia Serrat, durant un any al Teatreneu.

També ha fet el paper de Sara a Sara i Eleonora, de Carles Batlle, dirigida per Alicia Serrat i estrenada el Festival Emergent de Creació Nunoff de Nunart.

Ha participat a la lectura dramatitzada de l’obra Casa Calores, de Pere Riera, dirigida per Víctor Muñoz, a l’obrador d‘estiu de la Sala Beckett.

També ha participat en teatre per a nens, fent Blancaneus al Jove Teatre Regina i gira escolar de teatre en anglès per adolescents.

En cinema Ha rodat el curtmetratge Triar, de Mireia Ibars, com a part del llargmetratge Ferida Arrel: Maria Mercè Marçal, sobre la vida i obra de Maria Mercè Marçal, estrenada a la Filmuteca de Catalunya.


Ha participat en nombrosos curtmetratges, entre ells, La bufanda verde, dirigida per Santi Lardin i Jesús Urzanqui, amb Andrés Gertrudix i Leticia Dolera, i guanyadora del Premi del Públic de La Rioja. A Tenemos que hablar d’Ivan Casajús i Sergio Prieto, Paraules Amagades de Lluís Arbós, amb Montserrat Carulla, entre d’altres, i al curt musical Secretos de Jesús Espín, produït per Escándalo Films.

Darrerament ha rodat Pollo a la mandarina de Julian Waisboard, amb Edu Soto. Ha gravat un disc amb Andreu Rifé, amb qui ha co-protagonitzat l’obra “Roba’m la cartera”, que també dóna títol al disc.

Actualment forma part del grup de gospel de Nunart, dirigit per Nacho Melús.


Té experiència com a locutora, professora de teatre amb nens i adults, i com a productora de teatre.


A més d’actriu i cantant, és licenciada en Publicitat i Relacions Públiques i ha cursat el Postgrau en Direcció de Comptes. Ha treballat durant sis anys a l’agencia multinacional de publicitat Grey, tant al departament de Comunicació, com al Departament de Comptes com a executiva i supervisora de comptes com Sara Lee, Novartis, Borges o Torres Bodegues entre d’altres.

Nascuda a Barcelona, actriu, cantant, publicista i mare. Es forma en interpretació, cant i tècnica vocal “voice craft” a l’escola Eòlia, amb professors com Josep Galindo, Victor Muñoz i Helena Cabo entre d’altres, així com amb classes particulars de cant amb la Mariona Castillo, i ha fet Entrenament Daulte amb Carme Poll i David Vert, i dansa clàssica i contemporànea.

Ha estrenat a I+D Eolia Penya-Segats, opera prima de Thais Nieto, juntament a Toni Soldevila, i aviat estaran a Teatre de Ponent (Granollers). Actualment prepara El Camp, de Martin Crimp amb la companyia La niña bonita.

Ha participat en obres de teatre com Quina Vida! (Boys Life), de Howard Kolder, dirigida per

Anna Prats

www.annaprats.net

<body>:

<?php include_once("analyticstracking.php") ?>

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');


  ga('create', 'UA-39571368-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');


</script>

<body>:

<?php include_once("analyticstracking.php") ?>

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');


  ga('create', 'UA-39571368-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');


</script>